25 Mart 2010 Perşembe

Merhaba...



Nasıl başlayacağımı düşünüyorum 3 gündür..En sonunda birşey yazmamaya karar verdim. :) İlk kayıt her zaman en zorudur. Zaten herşeyin ilki en zordur, en telaşlısı, en sevilmeyenidir.:) Bu blogda göreceğin, seveceğin, nefret edeceğin, bayılacağın, hemencik bilgisayarına kaydedeceğin herşey benim hayatıma dair olacak ama aynı zamanda olmayacak. Bazen hayal ettiğim, kafamda kurduğum, uydurup gerçek olduğunu sandığım birşeyler de olacak.

Aslında normalde çok kararsız biri değilim ama nedense blog söz konusu olunca baya kararsız kaldım. Tasarımı, fotoğrafları vs. çektik uğraştık. Arkadaşım tutturdu senin fotoğrafın olmalı başta. Bende ya " ya ne uğraşacağız kızım, bırak işte bir fotoğraf bulup koyalım." diyorum. En sonunda bir fotoğraf bulduk koyduk, ama benim el yazımla Renkli Bilezikler yazısı ile bana ait birşey de koymuş olduk:)

Neden Renkli Bilezikler? Açık konuşacağım, hayal ettiğim ismi moron adamın teki almış. Bu bende büyük hayal kırıklığı yaratınca, bir tane uyduralım dedim. İlk başta bir kafede oturduğumuz için ve karşıda bir pipet kutusu gibi birşey durduğu için Renkli Pipetler olsun dedim. Sonra saçmaladığımı farkedince, kolumda rahmetli ablam Songül'ün (sık sık adını duyacaksınız) bileziği vardı. Renkli Bilezikler olsun bari dedim:) Ayrıca ben kişilik olarak deli dolu, hareketli, renkli, dengesiz vs. bir insanım. Bana uyan, beni anlatan bir isim oldu sonuçta:)

O zaman kocaman bir Merhaba Blog Dünyası:) Ben geldim ve Büyük Resim tamamlandı:)

3 yorum:

.: desiderus :. dedi ki...

hoşgeldin blog dünyamıza renkli bilezikler :)

ille de sen ol diye tutturan arkadaşın da bayaa inatçı biri galiba ama bence böyle daha hoş olmuş şeker gibi bilezikler :)

bööyle bir sayfaya onun çektikleri biraz fazla siyah kaçardı gibi :)

ÖZNUR dedi ki...

Senin kadar özel,sıcak,samimi,real:),can birinin bugüne kadar bir blogunun olmaması bu dünya için zaten eksiklik olmuş..
Ben nasıl seninle olmaktan her zaman mutluysam burdan seni takip edenlerde seninle olmanın farkını ne demek istediğimi zamanla anlıycaklar...
İyiki varsın....

Unknown dedi ki...

merhaba ve çok güzel şeyler paylaşacağına eminim!