9 Aralık 2011 Cuma

Uyuz oluyorum!



Şimdi bazı blogger kızlarımız var, onları severim. Ama uyuz olduklarımın sayısı daha fazla! Çünkü bazı özellikleri var beni deli ediyorlar. Bir de onların pohpohlayıcı güruhu var kiiii, onlar daha beter.

Şöyle ki aşağıda bazı özellikler sayıyorum nadide blogger kızlarımız için. Ama bunlar benim gördüklerimdir. Yani herkesi kapsamaz. O yüzden bana çömkürmeyin!:)

İlk olarak Türk blogger kızların aynı kombini doksan beş açıdan, yakın uzak, gülerken somurturken, saçlarını savururken falan yüzlerce fotoğrafını koymasına deli oluyorum! Mesela bir kız kardeşler var! Allah'ım! İyi ki profesyonel fotoğraf makineleri var..sürekli birbirlerini çekip koyuyorlar. Belki aynı kombinin 19 tane fotoğrafını koyuyorlar. Ulan anladık!

İkinci olarak Türk blogger kızların sanki hayatlarında hiç makaron, cup cake veya beyaz şarap görmemiş bir halleri var.Lansman lansman gezdikleri için de sürekli fotoğraf koyuyorlar tabi. Tamam, tumblr kızları da böyle ama en azından her cupcake fotoğrafının altına "inanılmaz lezzetliydiiiiğğğğ" yazmıyorlar.

Üçüncüsü poh pohlayıcı kesimleri var bunların. Yani bir fotoğrafa yorum yapayım dedim iki hafta önce. Yapmaz olaydım. Hala mail geliyor. Hepsi de "X'ciğimmm inanılmaz güzelsin inanılmaz mükemmelsin!" veya "Sen çuval giysen yakışır beaa" gibi. Bir kişi de "Bence o çantanın materyaliyle deri ceketin materyali bir uyumsuzluk yaratmış bu da kombinini başarılı olmaktan çıkarmış" demiyor! Hepsi o kıza bayılıyor, seviyor ve hatta onun gibi olmak istiyor. Ulan hani kadınlar birbirini çekemezdi. Noluyor ya! Sakin olun.

Dördüncüsü Adsız yorum yazan erkekler var bu kızların bloglarına. Genelde dikkat edin dekolte fotoğraf koyan kızların fotoğraflarının altında Adsız yorum yazan çok oluyor. Onlarda zaten "çok güzel bacakların var!" veya "Allah özene bezene yaratmış" o da olmadı "sırtında sivilceler var bari silseydin photoshop'ta!" diyorlar.

Beşincisi bunların dertsiz Ayla gibi gezmeleri.Bunlar üniversite öğrencisi veya tam zamanlı ev hanımı olsalar da hiç dertleri yok. Dert babası gibi bir insan olduğum için anlamıyorum bu durumu. 27 yaşındayım ve hayatımın son 4 yılı sürekli ağlamakla geçti. Yani nasıl bir derdin olmaz? Tamam kimse hasta olmasın, parasız kalmasın ama saçın bile dökülmüyor veya sevgilin bile terk etmiyor! Her şeyleri nasıl böyle güllük gülistanlık anlamıyorum. Ha, elbette dertleri vardır ama göstermezler diyorsan Sayın Okuyucu, sana şunu sorarım; O zaman nasıl Allah'ın her günü lansmanlarda partilerde geziyorlar? Mesela bir blogger kadıncağız vardı. Düzenli post yazardı, çok tatlıydı ama kocası hastaydı. Organ nakli bekliyorlardı. Kocasına mektuplar yazardı falan. Sonra kocası vefat etti ve kadın blogunu kapattı. Ben bloguma bundan sonra oturup giydiğim kıyafetleri falan koyamam dedi. O işte gerçek bir kadındı. Bunlar sanki yapay bir dünyada yaşıyorlar.

Aslında daha çok var. Uyuz olduğum bir çok özellik var. Ha bir de kıskandığım şeyler var. Mesela keşke moda yazsaydım. Moda bloggerı olsaydım da zaten giydiğim markalarla yaptığım kombinleri koysaydım. O zaman gelsin eşantiyonlar gitsin sürekli gelen hediyeler. En çok hediye kısmını kıskanıyorum zaten. CK hediye saat gönderiyor bunlara, bunlarda bloglarında "CK saatime bakııııııın" diyorlar ya kıskançlıktan ölüyorum!

Ama daha önce yazdığım bir cümle benim neden moda bloggerı olamayacağımı anlatıyor;

"Bir gün tek derdimin Mango'da beğendiğim kazağın bedeninin olmaması olmasını istiyorum."

15 yorum:

modabekçisi dedi ki...

:) hakılısın sanırım:)

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

yaa ben hangi kategoriye girdiğimi bilmesem de söylediklerinin çoğuna katılıyorum bazı yazılar ve altına yapılan yorumlarda samimiyetsizlik dizboyu olmuyor değil... Ayrıca ben de anlamıyorum işleri güçleri yokmudur di mi nası geziyolar ben sabah 7 akşam 7 çalışıyorum afedersin kıçımdan ter akıyo :)) neyse yani sonuç olarak haklısın

Müge Serçek Bİroğlu dedi ki...

Tebrik ediyorum seni :))
Doğruları yazmışsın ve çok güldüm :)

.: Renkli Bilezikler :. dedi ki...

@modabekcisi saol :)

@hamide ben seni yerim ya kiyamam haklısın Çalışanlar icin zor böyle seyler.. Ayrıca işinde de kolaylıklar dilerim

@muge teşekkür ederim ve gulumsetebilseydim ne mutlu bana :))

.: Renkli Bilezikler :. dedi ki...

@modabekcisi saol :)

@hamide ben seni yerim ya kiyamam haklısın Çalışanlar icin zor böyle seyler.. Ayrıca işinde de kolaylıklar dilerim

@muge teşekkür ederim ve gulumsetebilseydim ne mutlu bana :))

styleBOOM dedi ki...

hihuhuaa cok gulduuum:) ama bak ne diyeegim mangoda begendigin kazagin olmamasi sorunu var ya o galiba kural gibi bisi, bana da hep oluyor gicik oluyorum , aa ustelik moda bloguyum:)

.: Renkli Bilezikler :. dedi ki...

@style boom seviyoum seni:)

Adsız dedi ki...

Ciddi Doğru bir analiz Ve kelimelerinii secmeden yazdigin icin Tebrikler.
Peki her adsiz yazan kotu Insan degildir. Öyle degil mi?
Aslinda adimi da biliyorsun ama ...
Bir de son 4 yildir agliyor olman Cok dusundurucu!
Tahmin edebiliyorum :(
Kendini her konuda Uzman zanneden Ve nerdeyse her anini fotolayan kızlarımıza ben de karşıyım. Ama yaptıkları su sıralar bir eğilim! Sabredeceğiz ve kendiliğinden bitecek :) Sabun köpüğü gibi! Hele bazıları var, 24 saat fabrika gibi fotograf üretiyorlar :)
Sevgiyle kalin :)))
Adsiz

.: Renkli Bilezikler :. dedi ki...

Adsiz ben her adsiz kötüdür yazmış miyim? Hayır :) asla öyle birsey yok ..bu post bana biraz pahalıya patladı açıkcası çunku tepki çekti ama ne yapalım ben böyleyim ne düşünüyorsam yazıyorum :) ayrıca adını biliyorsam keske yazsaydın ama tercihine saygıliyim :) takipte kalınız efendim sevgiyle :)

Adsız dedi ki...

:)) Belki ben de tepki toplamak istememisimdir! Olamaz mı:p Olur, olur...

Adsız dedi ki...

Ben sadece alkışlarım acik sozlulugunuzu! Bravo :)

.: Renkli Bilezikler :. dedi ki...

Teşekkürler ^^

Unknown dedi ki...

Blogun cok keyifli yeni kesfettim ne yazik ki ;(
Ve su resim olayinda ayni benim gibi dusunenleri gormek guzel oldu ;)

Adsız dedi ki...

haha blogger ikizler yorumunda koptum. kopmak neyse iste her neyse. ben de gecen gun bunu dusunmustum, hayir kiskanmiyorum ayyy aman ne oyle bir sayfa boyunca elbisenin her tur acisi di mi sekerim? bi erkek cekse yine daralirim. neyse guzeldi yazdiklarin gibi yalakalik yapmiycam yazilanlardan sebep fakat begendim. blogunu da rastgele buldum, favorilere ekledim. haydi rastgele.

.: Renkli Bilezikler :. dedi ki...

sevgili adsız yorumuna tesekkur ederım de neden yazdıkların guzeldı yalakalık olsun kı=) ben mutlu olurum gayet=)

favorılere eklenmeme sevındım:)