12 Aralık 2011 Pazartesi

şişelerce hüzün

gözyaşı şişelerini bilir misin? eskiden insanlar ölen kişinin arkasından ağıt yakarken gözyaşlarını ufak şişelerde biriktirirlerdi. sonra o şişeler mezarlara konurdu ki arkasından ne kadar ağlandığını anlasın o ruh diye. veya uzaktaki sevgili için doldurulurdu şişeler gözyaşlarıyla. geldiğinde ona verilirdi ve mücevher gibi saklanırdı o zamanlarda. acılarının büyüklüğünü gösterirdi göz yaşları şişeleri. o ölmedi ama arkasından o kadar göz yaşı döktüm ki şişelerce. şişelerce hüzün biriktirdim sevgilim sana. asla sana vermeyeceğim binlerce gözyaşıyla doldurdum onları. asla hak etmeyeceğini bile bile. ama biliyorum ki... asla sana kimse bakmayacak benim baktığım gibi ve kimsenin aşkı büyük olmayacak olamayacak her zerrene aşık olduğum gibi.

şişelerce hüznüm var. hepsi sana. uzakta ve aslında asla sahip olamadığım aşkıma.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Hayatta keşkelere yer olmadıgını cok iyi biliyorum ama, bu hüzünlü satırları okurken bir kitap kadar uzun okudum. Ya da oyle olmasını istedim.
Ağlamak keşke (!) herseyin cozumu olsa ve aglasaydim ve önündeki sis kalksaydı. Elimi uzattığımda dokunabilsem ve görebilseydim. Ama olmuyor iste!
Aşkın büyüklüğünü sadece aşık anlayabiliyor, aşık olunan degil. Kapkara bir ruh gibi onsuluk icine oturuyor. Tıkanıyor nefes alamıyorsun ağlıyorsun ve sadece ağlıyorsun. Ağlamakla denizleri doldursak o aşk gelmiyor ama biz bitiyoruz.
Gözyaşı olmayan aşklar yasamak dileklerimle.
T&T

.: Renkli Bilezikler :. dedi ki...

Adsiz bebegim cok guzel yazmissin. Hic asik olmayan birinin yazdigi bu satirlari begendiysen ne mutlu bana

Adsız dedi ki...

İNANMIYORUM gercekten mi? Hiç aşık olmadan, yani acı çekmeden yazilabilyor yani! :/ İlginç, ama başarılı. Bence 10 numara bir konu işlemişsiniz. Tebrikler.
Aslında bir adım var :)
Onu bana hatırlatan o kadar cok sey var ki! Cok yıllar gecti, onu görmeyeli, ama unutamadım ve acı çekiyorum. Yaşadıklarımız bir film şeridi gibi, gözümün önünde. Kokusu burnumda. Gözleri ve bakışları zihnimden gitmeyenlerden :(
İste boyle, sonra yine Duygularımı acmak istediğimde gelecegim.
Sevgiyle kalin :)

.: Renkli Bilezikler :. dedi ki...

Adsizcigim buralardayim ne zaman istersen beklerim :)

Adsız dedi ki...

Ben hep buralardayim da! Siz nerelerdesiniz? :))
Sevmek ayrı kalmak ne kadar zor bilemezsin. Yazdıklarını tekrar tekrar okumak, onu yeniden anlamak, her seferinde daha kuvvetli sevmek onu! Üffff ciddi insanın hayatını kesiyor, o yaninizdayken hayatınızı uzattığı kadar gercek! Aşık olmak ve ölmek incelense ne kadar ortak noktası var! En azından ikisinde de nefes alamıyorsunuz ve ayaklarınız yerden kesiliyor :( Güzel tarafı da var :) Ama onsuzluğun ölüm olduğuna eminim :/
Yine gorusmek uzere..

Adsız dedi ki...

Bence siz gittiniz :((