2 Nisan 2011 Cumartesi

Andro-women

Bloglarımıza yeniden kavuştuk. Çok şükür. O zaman hemen başlayalım! Son yıllarda ünlü kadınların gerçek halleri ile photoshop programı kullanılarak yaratıklar haline dönüştürülmeleri hem ülkemizde hem de dünyada moda haline geldi. O kadar ki bazen göbek deliklerini veya kulakları bile silip, fotoğrafı öyle yayınlıyorlar:) Nihat Odabaşı mesela. Harika işler çıkaran bir adam bile olsa Gülben Ergen'i öyle bir hale sokuyor ki kadını tanımasan tanrıça diyeceksin. Şimdi bazı dergi kapaklarını kritik edelim:)



Tövbeler tövbesi! Hülya Avşar olmuş size 20'lik taze! Göz bebeklerindeki ışıktan, sağ göğsün bitip kolun başladığı yere kadar herşey sahte! Çirkin olmayan bir kadının teknolojiyle imtihanı!



Drew, tatlım, o kol ne! O kol ne diyoum sana! Bir bambu sapı edasıyla kollarını toplamış ama o bel nolmuş? 36 cm falan kalmış.



Megan dünyanın en güzel kadınıdır. Hemcinsi olarak kendisine aşığım. Sağ koluna yapılan gölge ve sahte koltuk altı ve yamuk alt dudağına rağmen! Bir de her güzelin bir kusuru var, baş parmaklar:(



Hiç sevmediğim ve güzel bulmadığım, sülük dudaklı, çırpı Angelina'nın kolu, yüzünün rengi, göz rengi ve ışığı sahte. Ama burada asıl rahatsızlık verici şey şu; kafası bu kadar büyük birinin bedeni nasıl bu kadar ince olur? Toplu İğne Vücutlar Vol. 1



Son olarak bu kadın karşımızda. Derginin kapağından kendisinin Anne Hathaway olduğu anlaşılıyor. Ama ağzı leğen kadar olan herkes Anne diyebilir miyiz?

6 yorum:

mustafa dedi ki...

afferim olmus

bir kız dedi ki...

Mango'nun Scarlett Johanson'u da son derece android.

.: Renkli Bilezikler :. dedi ki...

totally!

Unknown dedi ki...

allahım bu kadının ağzına leğen diyen tek ben değilmişim:))içimi bir sevinç,yüzümüde bir gülümseme kapladıki sorma.hatta nerdeyse anne hathawey kadar büyük oldu ağzım gülerken:)

.: Renkli Bilezikler :. dedi ki...

gülümsetebildiysem ne mutlu bana reyhan!:)

.: Renkli Bilezikler :. dedi ki...

gülümsetebildiysem ne mutlu bana reyhan!:)