30 Nisan 2011 Cumartesi

Tanrısal Erkekler



Dikkatinizi çekti mi? Thor filminin tanrılarından Chris Hemsworth ve bizim yakışıklımız Kıvanç Tatlıtuğ birbirlerine inanılmaz derecede benziyorlar. Sadece sarışın ve mavi gözlü olmak değil ortak noktaları. Kıvanç'ında Chris kadar olmasa da oldukça kaslı bir vücudu var. Yüzleri kare şeklinde ve ikisi de aşırı yakışıklı!



Eğer Kıvanç Tatlıtuğ Türk değil de Amerikalı olsaydı belki de bu filmde onu oynatırlardı. Aklını kullanırsa dünya çapında bir isim olabilir çünkü. Neyse asıl bahsetmek istediğim şey ise şu, farkettiniz mi bu ikisi ve daha bir çok ünlü erkek her bakımdan fiziksel anlamda kusursuz görünüyorlar. Dünyada kusursuz vücutlu bir çok erkek var. Ama kadınlara gelince iş değişiyor. Mesela bana dünyanın en güzel kadını şudur diyebileceğiniz bir isim var mı? Angelina mı? Şaka yapıyorsunuz herhalde! Megan? O korkunç baş parmaklar ile mi? Yani kim olabilir ki dünyanın en güzel kadını? Bence kimse olamaz. Ama Chris bu tanrısal ve tapılası haliyle dünyanın en yakışıklısı olabilir. Kimse kusur bulamaz çünkü. Kıvançta öyle. Sanki altın oran dikkate alınarak yaratılmışlar.

Filmi izlerken aklıma bunlar takıldı. Chris'i seyretmek ve iç geçirip salya akıtmak isterseniz gidin. Ha bu arada sinema salonunda her tshirtünü çıkarışında "ahhhhhh" "offff" şeklinde nidalar yükseldi. :)

Bu arada Natalie Portman kusacağım! Gerçekten kusacağım git evine ve çocuğunu emzir bir kadın ya! Her filmde karşıma çıkma artık.

1 yorum:

mustafa dedi ki...

kizim bir suru geleri bir suru sergi var ve tek basima gesmek istemiyorum..az insaf eyle bi baris cubugu yakalim cekelim dumani guselleselim