5 Nisan 2010 Pazartesi

Ya kocamansınız ya ufacık…:)

Neden bahsediyorum???

Tabi ki bu sezon her yerde karşımıza çıkan kocaman yüzüklerden ve en zarif halleriyle ufak taşlı yüzüklerden! Bahar sezonu başladı ve tüm moda dünyası çiçeklere, hem neon hem de yumuşacık renklere, zımbalara, asi ama masum kadınlara göz kırpıyor. Bende her yerde karşımıza çıkan irili ufaklı yüzüklerden sizlere en beğendiklerimi sunmak istedim.

Burada kolajları internetten yaptım. Diğer fotoğraflardaki ise benim elim ve yüzüklerim :) Ancak çok büyük taşlı yüzükler ablama ait. Resim yaptığım için parmaklarımda keçeli kalem lekeleri olabilir, idare edelim :)

Yüzüklerin hiç biri orta boy değil! Yazının başlığında olduğu gibi kocamanlar veya ufacıklar... Ama unutmayalım. Kadın eli dediğin bulaşık yıkarken de piyano çalarken de bakımlı olmalı… Her zaman manikür yaptırmak mümkün olmayabilir. Ama duştan sonra tırnak etlerini itmek, elleri sürekli nemlendirmek ve düzenli törpülemek gerek. Ojeler söz konusu olduğunda ise; kırmızı oje sevmem, iddialı olmak bana göre değil diyorsanız muhakkak en azından şeffaf bir oje mutlaka kullanmalısınız.


Bu yazının en iddialı yeri şimdi geliyor:)Eğer tırnaklarınız çabuk kırılıyorsa veya soyuluyorsa, yarım limonun içerisinde tırnaklarınızı bir kaç dakika bekletin. Tırnaklarınız sertleşecektir.

Önce büyük yüzükler..:)














Küçük yüzükler...:)








Sıra benim yüzüklerim de..:)









Bu posttan sonra hemen gidip yüzük almak isteyeceksiniz eminim:)

6 yorum:

.: desiderus :. dedi ki...

tırnak yüzüğümü özledim . . . kendime yeni bir tane almanın vakti gelmiş görüyoruz ki bu sezon :)

.: Renkli Bilezikler :. dedi ki...

parmak ucu yüzüğü takmayı çok severim bende:) bir sürü aldım bazıları 1 TL bazıları 50 ama hepsini çok severek takıyorum ve bana yakışıyor gibi:)

ÖZNUR dedi ki...

bu yüzükler harikaa küçük takıları seven ben bile bu dönem büyük yüzükler takmaya başladım gerçekten çok hoş görünüyolar

Oya'nın Kızı dedi ki...

sanırım büyük yüzük daha çok seviyorum ben yaa :)

.: Renkli Bilezikler :. dedi ki...

öznur ve beyza bende büyük yüzük seviyorum..ama küçük yüzüklerle büyük yüzükler kombin edilebilir.sol işaret parmağına büyük yüzük takıp sağ yüzük parmağının ucuna küçük yüzük takabilirsin mesela:)

ÖZNUR dedi ki...

hımmm bak bu iyi fikir.