22 Nisan 2010 Perşembe

Çantaların bedeni yoktur.

Çevremdeki herkes çok iyi bilir ki ben bir çanta düşkünüyüm. ( En son somon rengi çantam yok diye kahroluyordum, o da oldu. :)) Geçenlerde tesadüfen bir programda Barbaros Şansal* konuktu. “Kadınlar neden ayakkabı ve çantaya daha düşkündür, bilir misiniz? ? Çünkü onların bedeni yoktur. Bir giysi bedene oturmalı, giyen tarafından en düzgün şekilde taşınmalı. Ancak ayakkabı ve çanta kişiliğin simgesidir, bedeni olmadığı için hem itibar göstergesidir hem de ruhun o dönemdeki halini.” dedi. O kadar doğru sözler ki…

Çantalar ve ayakkabılar olmazsa olmazlarımızdan… Bu blogta sıkça göreceğiniz öğeler bunlar. Ancak sokaktaki herkesin birbirine benzediği, trendy olmak adına Dolly gibi kopyalandıkları bir ortamda Renkli Bilezikler kimselere benzeyemez. Sizlerde ister sadece okuyucu ister sıkı takipçi olun, kimseye benzemeyin. Kendiniz olmak, Dolly olmaktan her zaman daha çekicidir. ;)

Blisskiss bize bu imkanı sağlayan, zorlu mücadelemizde yanımızda olan markalardan… Şu anda sitede çok az ürün var ancak onlar bile bize marka hakkında fikir veriyor. Ayrıca yeni ürün geldikçe gönderdikleri bülten o kadar tatlı ki…:) Sadece bunun için bile üye olasınız gelecektir.


*Barbaros Şansal, tanımayanlar için Yıldırım Mayruk’un yamağı olarak kendini tanıtan bir modacıdır. Çılgın, akıllı ve yeteneklidir.








İşte bu da harika bülten! Ne kadar yaratıcı, değil mi?


Hemen bu çantalardan almalıyım diyenler! Buyurun..:)

3 yorum:

Oya'nın Kızı dedi ki...

Kader ♥ Çanta

Oya dedi ki...

kadercim yazdığın güzelmiş çok doğru valla çantayı statü gibi değerlendiriyoruz. Bir bayanın ilk önce çantasına ve ayakkabısına bakıp içimizden çekiştiriyoruzz sonra gözümüz kaldığı için yolda ya ayağı kayıp düşüyor ya da yol ortasında çantası kopuyor :D

.: Renkli Bilezikler :. dedi ki...

hahhahhaha Oya aynen öyle:)

ben kalp kalp kalp kalp çanta:)