28 Ağustos 2011 Pazar

bitch!




bu kadının dünyanın en seksi kadınlarından biri olmasının sebebi tamamen saçları! kıskanılası saçları var. sarı saçın içindeki şu ışık oyunları ve yüzünün iki yanındaki çok açık renk metchler yüzünü aydınlık gösteriyor. başka da bir numarası yok. he bir de sahte göğüs ucu kullanıyormuş daha seksi görünmek için. he bir de güzel giyiniyor. başka da birşey yok. hıh!



Kariyer.net'e bakmak herhangi bir dalda kariyer oluştursaydı kesin CEO olmuştum.

25 Ağustos 2011 Perşembe

bence bir moda dergisinde çalışmanın en güzel yanlarından biri çekimlerde kullanılan bu harika ayakkabılarla ve göz alıcı aksesuarlarla iç içe olmaktır.

Vogue Türkiye'nin Küçük Sırlar oyuncularıyla yaptığı çekimde kullanılan ayakkabılar. Hepsini ayrı ayrı kucağıma alıp sevmek, ayağıma giyip salınmadan önce okşamak isterdim.

Yine Vogue ekibinin harika bir giyim zevki olan Hande Ataizi ile yaptığı çekimde kullandığı aksesuarlar. O kolyelere ölürüm. Beyaz bir tshirt, skinny jean ve topuklu ayakkabı ile o kolyelerden biri ile harika bir şıklık yakalardım!


15 Ağustos 2011 Pazartesi

erkeklerin yerinde olsam bu kızlardan nefret ederdim! net!



bize dayatılan, sevmek zorunda kaldığımız, moda olan, bu modaya uymazsan "loser" olacağın şeyler var. yüzlerce hayır binlerce enformasyonla her allahın günü gözümüze kulağımıza ve ardımıza (!) sokulan şeyler var. sıkılmadınız mı lan?

örneğin ayakkabılar. deli misiniz nesiniz ya, her ayakkabı fotoğrafını tumblr, blogspot, facebook, twitter ve daha bilmem kaç tane sosyal medya organından paylaşmak zorunda değilsiniz? ayakkabılara aşık olmak ne demek? benim de çanta tutkum var ve ayakkabımda gerçekten çok fazladır ama ölüp bitmiyorum taaam mı? hele miu miu'nun çıkardığı şu boktan, oyuncak olsa Barbie'me bile giydirmeyeceğim ayakabıların gözüme gözüme sokulmasından çok rahatsızım!

ulan benim bildiğim baykuşlar uğursuzluk getirir. ne zamandan beri baykuşlu nevresim alıp, baykuşlu takılar takıp, baykuşlu tshirtler giyip, iphonelarımıza baykuşlu kılıflar kaplar alıyoruz? bu akımı kim başlattı? başka hayvan mı yok ya? mesela lorisler! inanılmaz güzeller! bayılıyorum. bir lorisim olmasını çok isterdim. veya karıncayiyenler..daha vahşi şeyler içinse bkz: komodo ejderleri! komodo ejderli bir nevresimde uyumak baykuşlu bir nevresimde uyumaktan daha seksidir!

şimdi kızlar dikkatlice ve tane tane okuyun: "kedi bir hayvandır." tıpkı diğer bütün hayvanlar gibi. her kedi gördüğünüzde kafayı yemek zorunda değilsiniz. her kedi fotoğrafını paylaşmak ve her kediye garip giysiler giydirmek, o hayvancağıza aşırı duygular beslemek ve hatta karakterini analiz etmek zorunda da değilsiniz. sakin olun ve hayvanları rahat bırakın. ayrıca hayvanların boyanması, pikaçu gibi kostümlerin giydirilmesi ve patilerine oje falan sürülmesi iğrenç. bence bu hayvanlara taciz ve kesinlikle yasal olmamalı. hatta köpeğine toka veya kedisine "queen" yazılı taç takanlara ceza verilmeli. pardon unutmuşum. biz toka takmak yerine köpeklere, eşeklere, atlara ve ineklere ya da gün yüzüne çıkmamış birçok hayvana tecavüz etmeyi yeğleriz. hadım yasası çıkmadı ya en çok ona yanıyorum ama neyse konu dağılmasın.

bakalımmmm, başka nelere uyuz oluyorum? tumblr! allah'ım? neyin kafasıdır bu ya? hepsi şöyle başlıyor: "hi there! i am 17 and i love sharing photos! have fun guys" daha 18 yazanını görmedim! bütün dünyada böyle. saatlerce internette dolaşıp hoşlarına giden fotoğrafları paylaşıyorlar. çünkü bu oturup blog yazmaktan daha kolay. kopyala/yapıştır ve işte oldu! mesela böyle tumblr adreslerine bayılıyorum. bu kız her gün birşeyler yazıyor ve yazdıkları hem komik hem de harika! siz de beğendiğiniz ve 17 yaşından büyük birilerinin paylaşımları olan tumblr adreslerini paylaşabilirseniz sevinirim.

şimdilik bu kadar! si u guyzzz! allah'ım iğrenç bir laf. si u guyzz yerine ramazan münasebetiyle Allah'a emanet olun din kardeşlerim demeyi tercih ederim. <3

10 Ağustos 2011 Çarşamba

shoppers



alışveriş siteleri hakkında görüşlerim:

MARKAFONİdeki çoğu marka o kadar dandik ki bizim pazarda daha güzelleri var. kargoda parçalanmadıklarına şükretmek lazım. hem takılar hem ayakkabılar ve çantalar çok dandik. ancak siteyi ne zaman açsam tükenmiş oluyorlar. bazen de iyi markalar oluyor ve çok iyi ürünler çıkıyor. ama %75 dandik.

ENMODAdaki markalar o kadar pahalı ki daha siftah yapamadım. en ucuz takının 400 tl olması beni çok şaşırttı ama çoğu markaya ağzımın suyu akarak bakıyorum.

TRENDYOLdaki ürünler ise ne dandik ne kaliteli. tam ortası. alışveriş yapılası tek site.

ASOSdaki ürünlere ölüp bitiyorum özellikle takılara ve çantalara...ama sterlin olması belimi büküyor. aldığım yüzüklerden biri kırıldı bileziğim de sarardı ama Asos'tan vazgeçilmiyor ki.

bir de alışveriş yapan kadınlar neden bu kadar aceleci diye merak ediyorum zira aynı ürün hem 55 tl'ye hem de 13 tl'ye alıcı bulabiliyor. Ürün almadan önce biraz gezinmekte fayda var.

benim gibi satın alacağı ürüne dokunmak zorunda olanlar için zaten imkansız birşey...ayrıca bunlar sadece benim denediğim bildiğim siteler.

9 Ağustos 2011 Salı




benzetildiğim kadının güzelliğini görünce bazen kendimi bir bok sanıyorum. :)